Verbouwing – berging/eetkamer // Renovation – storage room/dining room

Van kale woning naar leefbaar huis. Verbouwen, plannen, meevallers en tegenslagen. Zes weken hard werken. Dit is de tweede serie in een korte reeks over de verbouwing van ons nieuwe huis. Het huis had van origine een inpandige berging. We wilde die ruimte gebruiken voor de eetkamer. Een deel van de draagmuur is daarom verwijderd en vervangen door een stalen bint van 350 kilo.
De eerste foto is van Funda, andere foto’s zijn door Petra Korte en mij gemaakt.


From bare house to a house livable. Renovation plans, windfalls and setbacks. Six weeks of hard work. This is the second series in a short series about the renovation of our new home. The house was originally a storage room. We wanted to use that space for the dining room. A part of the supporting wall has been removed and replaced by a steel truss of 350 kilogram.
The first picture is made by an anonymous photographer, other pictures are made by Petra Korte and me.
Advertisements

3 thoughts on “Verbouwing – berging/eetkamer // Renovation – storage room/dining room

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s